A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Обтівський ліцей Кролевецької міської ради

Новини

Дата: від до Скинути

ТИЖДЕНЬ ПСИХОЛОГІЇ. День 2

 Тиждень психології. День 2. Нейровправи бувають не тільки з кружечками. Для їх виконання підходить лего, улюблений конструктор дітлахів. І не марно ж, бо конструювання - це не тільки розвиток просторових уявлення, мислення, а і масаж маленьких пальчиків, що дуже корисно малечі.

14:36 20.04.2021

ТИЖДЕНЬ ПСИХОЛОГІЇ. День 1.

 Щорічно, наприкінці квітня, психологи всієї країни святкують своє професійне свято, а передує йому ТИЖДЕНЬ ПСИХОЛОГІЇ, наповнений найрізноманітнішими заходами. 

21:03 19.04.2021

День пам'яті жертв голодомору. Урок у 3 класі

 Згадки про голодомор недарма припадають на час, коли в школах проходить Всеукраїнська акція "16 днів проти насилля", адже голодомор - це теж насильство, але над цілою нацією. 1932-1933 давно минули, але люди пам'ятають ці роки. З покоління в покоління передаються історії виживання сімей, рідних та близьких, які змогли пережити це лихо. Досі ятряться рани..

13:37 27.11.2020

16 листопада - Міжнародний день толерантності

 Що таке толерантність? Слово складне і багатолике. Це і розуміння, і терпимість, і прийняття інших та себе. Сьогодні учні Обтівської школи досліджували, скільки ж значень має це слово, наскільки толерантність - важлива риса для сучасного суспільства та чи потрібна вона дітям і дорослим. Виявилося, що при підвищенні толерантності, кількість конфліктів значно знижується. Саме тому потрібно відзначати цей день у школі, а ще вчитися поважати інших та себе, вміти висловити свою точку зору та відстояти власну позицію. Аби інформація про толерантність і толерантне ставлення до інших стала ще доступнішою для школярів, у Обтівській ЗОШ буде проведено ТИЖДЕНЬ ТОЛЕРАНТНОСТІ, який охопить цілий ряд заходів даної тематики.

15:26 16.11.2020

Виховуємо гуманне ставлення до тварин

 5 жовтня, до Дня гуманного ставлення до тварин, практичний психолог та соціальний педагог провела урок "У світі нема доброти, доки є безпритульні собаки й коти". Другокласники ще раз обговорили важливість турботи про братів наших менших, подивилися мультик, розказали про своїх домашніх улюбленців та намалювали їх. 

14:21 05.10.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора