A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Обтівський ліцей Кролевецької міської ради

Новини

Дата: від до Скинути

Кольоровий тиждень ТОЛЕРАНТНОСТІ. П'ятниця, день ФІОЛЕТОВОЇ барви

 Сьогодні, 19 листопада, завершується наш Кольоровий тиждень. Сьогодні останній, фіолетовий день. Учні 4 класу виготовили серію плакатів інформаційно- просвітницької кампанії під гаслом «ДЛЯ ДІТЕЙ суспільство без бар’єрів». 

14:19 19.11.2021

Кольоровий тиждень ТОЛЕРАНТНОСТІ. Четвер, день ЖОВТОЇ барви

Сьогодні, в жовтий день толерантності з першокласниками  було проведено виховний захід «Сонце дружби». Діти розмальовували та виконували цікаві завдання. А 5-6-7 та 8 класи збиралися у мережі Google Meet, де переглядали мультфільми та мали можливість поговорити на тему терпимості.

16:23 18.11.2021

Кольоровий тиждень ТОЛЕРАНТНОСТІ. Середа, день СИНІХ барв

 Сьогодні в Обтівському ліцеї розпочався тиждень толерантності. Аби він точно запам'ятався - ми вирішили зробити його кольоровим. Понеділок був днем синьої барви. Найяскравіше його відчули другокласники, адже вони спробували відчути теплі літні води річок і інших водойм, намалювали чудернацьких рибок, кожна з яких була веселою індивідуальністю, і заселили їх у "море толерантності". Рибкам було затишно у їхньому новому колективі, адже вони хоч і різні, але рівні між собою!

16:08 17.11.2021

Кольоровий тиждень ТОЛЕРАНТНОСТІ. День ЗЕЛЕНИХ барв

16 листопада вся Україна відзначає день толерантності. Ми вирішили розфарбувати цей і наступні дні тижня різними кольорами, аби ще більше надати підтримку різноманіттю. Сьогодні - зелений день. Зелений колір розслабляє і надає сил та наснаги. Що ж відбулося в ліцеї? 

12:27 16.11.2021

Участь Обтівського ліцею у написанні XХI Радіодиктанту національної єдності

"Ну що б, здавалося, слова?!..." А це, повірте, дуже багато! Словом можна леліяти, пестити, окрилювати, звертатися, вабити, ганьбити і врешті-решт - думати... У слові ховається наш прадавній зв'язок з пращурами, чесними людьми часів Київської Русі, які боронили свою землю і зводили славетну державу. Саме слова видатного Нестора Літописця доводять наше походження і розкривають українцям таємниці історії, адже тільки ми говоримо: "зоря", "подружжя", "брате, не тужи"... І так писав Нестор!

12:37 09.11.2021

Напиши лист захиснику

Українці здавна шанують своїх героїв і захисників. От і ми з 5-класниками спробували написати листи нашим наймужнішим і найсильнішим. А з учнями 6 та 7 класів поговорили на тему: "Хто ж такі козаки-характерники?" У міфах та історії приховано багато цікавого.

15:39 13.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора