A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Обтівський ліцей Кролевецької міської ради

Новини

Дата: від до Скинути

Напиши лист захиснику

Українці здавна шанують своїх героїв і захисників. От і ми з 5-класниками спробували написати листи нашим наймужнішим і найсильнішим. А з учнями 6 та 7 класів поговорили на тему: "Хто ж такі козаки-характерники?" У міфах та історії приховано багато цікавого.

15:39 13.10.2021

Булінг - це НЕ круто!

 Традиційно наприкінці вересня - на початку жовтня в закладах освіти України проходить Всеукраїнський тиждень протидії булінгу. Обтівський ліцей також долучився до участі в такому надважливому проєкті, адже булінг - це доволі тривожна тенденція в суспільстві, особливо для сучасного дитячого середовища. Психолог та соціальний педагог провели анкетування 7-класників на тему булінгу, учні 9 класу долучилися до малювання плакатів, а 10-класники спробували знайти негативні моменти цькування та їх наслідки в творах класиків української латератури.

20:15 06.10.2021

Урок з шостим класом "#Не_ведись – прояви свою стійкість в Інтернеті" #stop_sexтинг (за допомогою @stopsextingua

 19 травня в Обтівському ліцеї був проведений урок для учнів 6 класу на тему "#Не_ведись – прояви свою стійкість в Інтернеті" #stop_sexтинг (за допомогою @stopsextingua. Діти дізналися про безпечну поведінку у всесвітній мережі, який контент є шкідливим та як убезпечити себе від перегляду небажаного контенту. 

16:03 19.05.2021

Участь у вебінарі “Розвиток навичок стійкості щодо шкідливого контенту у дітей та емоційне відновлення”

 26 квітня 2021 року на сторінках соціальної мережі "Facebook" відбувся дуже цікавий і актуальний для сьогодення захід - вебінар на тему “Розвиток навичок стійкості щодо шкідливого контенту у дітей та емоційне відновлення” для практичних психологів, соціальних педагогів закладів освіти. Психологічна служба нашого ліцею також долучилася до вивчення такої важливої проблеми, адже на даний час діти проводять онлайн максимум часу і потрібно знати як їх уберегти від небезпеки. В подальшому - заплановані уроки для учнів 6-8 класів "#Не_ведись - прояви свою стійкість в Інтернеті" щоб надати дітям корисну інформацію та допомогти їм у відновленні емоційного стану.

11:04 27.04.2021

ТИЖДЕНЬ ПСИХОЛОГІЇ. День 5

 Ось і завершився тиждень психології. День 5. Сьогодні ми з четвертокласниками творили, розвивали емоційний інтелект і говорили про різноманітні реакції на світ. А завершився тиждень онлайн-конференцією спеціалістів психологічної служби. З Днем психолога, колеги!

15:01 23.04.2021

ТИЖДЕНЬ ПСИХОЛОГІЇ. День 3

 Тиждень психології. День 3. Сьогодні в ліцеї трапилася надзвичайна подія: до нас забіг ПОЖИРАЧ НЕПРИЄМНОСТЕЙ, покрутився по кабінету психолога і адміністрації, посмакував ласощами - папірчиками з негараздами, а потім кудись дременув. На пошуки втікача ринули третьокласники. Шукали скрізь: в рюкзаках, в журналі, під партами... Не знайшли... Тоді вирішили схитрувати - почали писати на маточках папіру неприємності, і ПОЖИРАЧ тут як тут! Все з'їв! Далі він зазирнув в 4 клас, позбирав їхні невдачі, побував на відеоуроках в 6 і в 8 класах, досита поласував всім, чим пригощали і зник з поля зору. Якщо хтось побачить цього красунчика - годуйте його неприємностями, він їх дуже любить, а самі живіть щасливо!

15:40 21.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора