A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Обтівський ліцей Кролевецької міської ради

Новини

Дата: від до Скинути

Звіт про проведення акції "16 днів проти насильства"

Починаючи з 25 листопада до 10 грудня в Обтівському ліцеї проходила міжнародна акція «16 днів проти насильства». До участі в кампанії практичним психологом і соціальним педагогом Бояриновою Я. було залучено здобувачів освіти, батьків та педагогічний колектив ліцею.

13:09 09.12.2022

Акція "16 днів проти насильства"

25 листопада 2022 року. 275 день повномасштабної війни. Ми щодня бачимо жахливі сцени по телебаченню. Летять ракети, зриваються будинки, руйнуються долі. Саме тому такої актуальності набуває відзначення у кожному закладі освіти Міжнародної акції "16 днів проти насильства". І ми не виняток!

16:47 25.11.2022

День ТОЛЕРАНТНОСТІ в Обтівському ліцеї

16 листопада у Обтівському ліцеї відзначили День Толерантності. Практичним психологом, соціальним педагогом було проведено з третьокласниками заняття на тему "Ми - толерантні особистості". На занятті діти своїми руками зробили дерево толерантності, обговорили риси, притаманні толерантним людям та варіанти розвитку подій у різних ситуаціях. 

16:22 16.11.2022

СТОП-Булінг

У кінці вересня-на початку жовтня в Обтівському ліцеї щороку проходять заходи по протидії булінгу. Наразі ця тема не втрачає актуальності, тому ми проводимо з дітьми профілактичну роботу, заняття з елементами тренінгу, бесіди і т.д. Ось і сьогодні з 8-класниками ліцею пройшок захід під назвою "СТОП-Булінг", на якому підлітки поглибили свої зання про психологічні особливості буллерів, варіанти поведінки особи, яка випадково стала жертвою та відповідальність за протиправну діяльність.

14:35 03.10.2022

Домашнє насильство - це злочин!

 Будь-які потрясіння в суспільстві, особливо такі серйозні, як війна, коли багато громадян України втратили рідних та близьких людей, житло, роботу, звичний стиль життя і продовжують перебувати у стані невизначеності - сприяють збільшенню випадків домашнього насильства.

10:03 01.06.2022

Майданчики для психологічна підтримки населення на базі СОІППО

В умовах воєнного стану, введеного в Україні з початком повномасштабного військового вторгнення на територію нашої держави збройних сил російської федерації, з метою надання психологічної підтримки населенню та формування у громадян навичок первинної психологічної допомоги і самодопомоги під час війни, кафедра психології Комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти, розгорнули діяльність інформаційних майданчиків та онлайн-спільнот:

15:02 26.04.2022

Тиждень психології -2022. День п'ятий

І ось останній, П'ЯТИЙ ДЕНЬ Тижня психології. Хочеться тиші, спокою, весни. Сьогодні в невеличкому колі педагогів ми проводили АРТ-терапевтичну вправу "РИБКА БАЖАНЬ". Ця ж вправа була проведена і серед дітей. Категорії різні, але бажання і діти, і дорослі озвучили одне - МИ ХОЧЕМО МИРУ!!!

14:38 22.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора