A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Обтівський ліцей Кролевецької міської ради

Новини

Дата: від до Скинути

Коло безпеки навколо мене

8 грудня в рамках акції "16 днів проти насильства" психологічною службою ліцею було проведено заняття з елементами тренінгу "Коло безпеки навколо мене" з учнями 5 класу. Діти підвищили свою обізнаність щодо булінгу та шляхів його подолання, а також в ігровій формі визначили особливості взаємодії з незнайомцями та способи попередження ризикованих ситуацій на вулиці.

12:58 08.12.2023

День толерантності

  16 лютого у всьому світі відзначається День толерантності. З цієї нагоди психологічною службою Обтівського ліцею було проведено низку заходів: з першокласниками та другокласниками було проведено заняття з елементами тренінгу "Усі ми різні, усі ми рівні" з використанням реп'яшкового конструктора для кращої наочності, а 8-класники з задоволенням долучилися до уроку-дискусії "Чи варто бути толерантними?".

15:19 16.11.2023

З любов'ю до вчителя!

 Восени на Сумщині проходив обласний фестиваль дитячої творчості "З любов'ю до вчителя". У конкурсі взяли участь 112 конкурсантів з 19 громад області, які представили свої роботи у номінаціях: «Фото», «Вірш», «Пісня», «Есе». Діти в піснях, творах, фототграфіях та поезіях висловили своє захоплення улюбленими педагогами та їх важкою, але цікавою працею.

18:25 15.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора