A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Обтівський ліцей Кролевецької міської ради

Новини

Дата: від до Скинути

Вітання переможниці!

 3 березня 2023 року в Центрі культури Кролевецької міської ради відбулося нагородження переможців літературно-образотворчого конкурсу ім Т. Шевченка в номінації "Образотворче мистецтво". Серед 65 учасників наша учениця Ангеліна БИЧКОВА  зайняла 3 місце з ілюстрацією до вірша "Мій Боже милий, знову лихо!.." В роботі дівчини дивним чином переплелися виткана Шевченком історія та спотворене незваними сусідами сьогодення. Біль України просочився через олівець майстрині з силою Тарасового слова.

13:33 03.03.2023

Вітаємо з почесним ІІ-м місцем!!!

2 березня 2023 року у Центрі культури Кролевецької міської ради було проведено літературно-образотворчий конкурс, присвячений пам'яті Т.Г.Шевченка. У конкурсі взяли участь більше, ніж 50 учасників з різних закладів освіти, серед яких двоє наших учнів -  Олександр КРУК та Аліна УСЕНКО.

15:57 02.03.2023

Весняні подарунки

Весна приносить не тільки позитивні емоції, а й гарні подарунки: педагоги Обтівського ліцею отримали 6 ноутбуків від фонду Олени Зеленської. Відтепер уроки на "дистанційці" стануть ще цікавішими, а вчителі зможуть під час занять повноцінно використовувати всі сучасні інтернет-ресурси та йти в ногу з часом.  

11:43 02.03.2023

Проєкт "Мрія"

Електронні посилання на платформу «Мрія» та ресурси проєкту для їх розповсюдження: https://mriya.social (офіційний сайт проєкту); https://t.me/stoprussiachannel (основний телеграм-канал, де здійснюються комунікація з підписниками та надання завдань для блокування); @stopdrugsbot (телеграм-бот для збору нових посилань на ворожі ресурси, а також автоматизованої взаємодії з користувачами); https://t.me/ukraine_avanger_bot (офіційний бот для збору інформації про ворожу техніку, коллаборантів, мародерів та іншої оперативної інформації).

14:00 31.01.2023

7 грудня - День української хустки

День української хустки  Започатковане свято з метою, аби об’єднати жінок різного фаху, віку та національності для збереження українських традицій. Адже з давніх-давен в українських сім’ях оберегом, символом любові й злагоди слугувала саме хустка.

13:26 07.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора