A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Обтівський ліцей Кролевецької міської ради

6 грудня - ДЕНЬ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

Дата: 06.12.2023 11:06
Кількість переглядів: 13

  "Єдність – наша головна зброя"

 

 

 

   

6 грудня — День Збройних сил України — це насамперед свято на честь тих, хто захищав та нині захищає нашу землю від ворогів. Свято хоробрих військовослужбовців, завдяки незламному духу яких Україна досі лишається суверенною незалежною державою. Захисники та захисниці нашої держави, спадкоємці слави українського козацтва! Прийміть щирі вітання з Днем Збройних сил України! Висловлюємо вдячність вам та повагу за кожен відстояний клаптик рідної землі, за кожну врятовану долю. Ваша воля до життя, гідність та честь, сміливість, незламність та справжній патріотизм – приклад для майбутніх поколінь.

      До Дня Збройних сил України у ліцеї провели змагання «Дай нам силу й відвагу Україні на славу», по класах пройшли виховні години «На сторожі спокою та миру», вікторина «Сьогодні славить вся країна своїх захисників», виставка в бібліотеці «Дай нам силу й відвагу Україні на славу», онлайн-вітання захисникам та захисницям.

    Зігріємо теплом своїх сердець наших захисників - «Дитячі малюнки для воїна на передову», для дітей запропонувавши дітям намалювати малюнки і привітати наших воїнів у холодну зимову пору, які  допоможуть підняти їм моральний дух та наблизити нашу перемогу.

    Величезна пошана кожному воїну за оборону нашої держави та нашого життя!

     Низький уклін і світла пам'ять тим, хто віддав своє життя за нашу незалежність, нашу свободу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора