Опитування
Протягом вересня-жовтня 2020 року соціальним педагогом Обтівської ЗОШ було проведено анкетування учнів 6-11 класів для вивчення їх думки про якість організації гарячого харчування в школі. В опитуванні взяли участь 54 здобувачі освіти: пільгові категорії дітей ( мають можливість хачуватися в школі за державний кошт) і ті, хто частково оплачує вартість обідів.
Результати анкетування наведені в таблиці:
1.Чи харчуєтеся Ви в їдальні нашої школи?
так, постійно - 53 інколи - 1 ні - 0
2. Якщо ні, то з якої причини? - 0
3. Наскільки Вас задовольняють наступні аспекти процесу харчування:
Організація харчування в школі |
так, повністю |
частково |
зовсім не задоволена (ий) |
3.1культура обслуговування |
49 |
3 |
1 |
3.2 санітарний стан приміщення |
51 |
3 |
- |
3.3 естетичне оформлення їдальні |
52 |
- |
2 |
3.4 відповідність обладнання сучасним вимогам (меблі під ріст дитини, холодильники зі прозорим склом тощо) |
43 |
7 |
4 |
3.5 вчасність обслуговування |
35 |
16 |
3 |
3.6 ціна |
39 |
6 |
9 |
4.
Якість харчування в їдальні школи |
так, повністю задоволена (ий) |
частково |
зовсім незадоволена (ий) |
4.1 раціональна збалансованість |
47 |
4 |
3 |
4.2 свіжість продукції |
42 |
10 |
2 |
4.3 різноманітність асортименту |
44 |
8 |
2 |
4.4 температурний режим страв |
24 |
14 |
16 |
4.5 якість гарячих страв |
31 |
15 |
8 |
5. Як Ви оцінюєте рівень культури вживання їжі учнями у школі (за 5-ти бальною шкалою, 5 - максимально висока оцінка)
0 - 2 1 – 6 2 – 3 3 – 16 4 – 22 5 - 5
6.Чи потрібна на сайті нашої школи сторінка, на якій висвітлюються питання організації харчування?
так - 24 ні - 21 не думав про це - 9
7. Ваші пропозиції щодо покращення організації процесу та якості харчування у школ:
- щоб давали добавку;
- усе безкоштовно і завжди давати добавку;
- додати в меню пельмені;
- можливість самому брати обід, щоб він залишався теплим;
- старшокласникам давати більші порції і щоб страви були більш- менш гарячими.