A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Обтівський ліцей Кролевецької міської ради

Тиждень психології -2022. День третій - екватор

Дата: 20.04.2022 14:24
Кількість переглядів: 64

 20 квітня, середа, екватор Тижня психології. Сьогодні ми з головою занурилися в казки, бо що ж, як не народна творчість, допомагає нам самозцілюватися та міцно триматися за нитку прадавніх звичаїв і обрядів як за незгасимий зв'язок з пращурами.

Казки - то давня унікальна зброя кожного народу. Тому на психологічних хвилинках були використані елементи казкотерапії. Головним героєм історії була мурашка на ім'я Кий, яка ще раз довела важливість кожної істоти в світі, і що кожен з нас може змінити світ.

До речі, про сильних і унікальних. Ми продовжили тему супергероїв, адже це навдивовижу цікаво і ресурсно! Сьогодні чаклували з першокласниками. Мов козаки-характерники, ми перевтілилися у муркотунчиків, які вміють малювати цифри носами, ліктями, і, навіть, колінами! Потім подякували нашим захисникам і вирішили, що українці - непереможна нація, тому підтримка бойових бджіл, гусаків та інших не менш важливих помічників стає сама собою зрозуміла. А одна маленька художниця швиденько за олівці-фломастери, та намалювала таке диво!

Другокласник проілюстрував створену трохи раніше терапевтичну казку "Жив- був собі супергерой..." (за Р.Присяжнюк). Його загін захисників вражає креативністю і невгамовною широтою дитячої уяви.

Наші педагоги та батьки сьогодні мали теж цікаве завдання - вони шукали ресурс і те, що надихає у таблиці слів. Спробуйте і ви!

Ну і на завершення, як уже в нас заведено - дерева! Про що вони розкажуть сьогодні? Мені вони розказують казки і відають, що все буде добре! (Фото з парку "Буки")


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора