A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Обтівський ліцей Кролевецької міської ради

02.04.2020. Вуглеводи: (крохмаль, целюлоза): молекулярні формули, фізичні властивості, поширення і утворення в природі, застосування та біологічна роль. Полімерна будова крохмалю й целюлози. Якісна реакція на крохмаль.

Дата: 01.04.2020 21:18
Кількість переглядів: 458

1 Вуглеводи (полісахариди)

2. Крохмаль

3. Целюлоза

4. Властивості крохмалю:

а) кислотний гідроліз

б) розчинність крохмалю у воді 

в) якісна реакція на крохмаль

г)  виявлення крохмалю у харчових продуктах провесто вдома по аналогії

Опрацювати § 37 ст. 210-214. Домашній експеримент №3 ст. 215.  № 463 ст 216

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора