A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Обтівський ліцей Кролевецької міської ради

МОН шукає експертів з експертизи е-підручників

Дата: 27.10.2019 10:13
Кількість переглядів: 165

В Україні розпочався відбір експертів для здійснення експертизи електронних версій підручників для 3 та 7 класів закладів загальної середньої освіти. Відповідний лист підписаний заступником міністра Любомирою Мандзій.

Експертами можуть стати вчителі, методисти, наукові (науково-педагогічні) працівники, розробники типових освітніх програм, завдань для проведення ЗНО, психологи, експерти з дизайнерської експертизи та експерти з антидискримінаційної експертизи.

Особи, які виявлять бажання стати експертами, мають до 25 листопада 2019 року подати необхідний комплект документів до Інституту модернізації змісту освіти.

Претенденти, які успішно пройдуть вступне оцінювання відповідних знань, умінь та навичок, далі проходитимуть навчання за програмою підготовки експертів.

Конкурсний відбір здійснюватиметься для підручників з 26-и предметів, які вивчаються у 3-х класах, та для 7-и у 7-х класах. Експертизу кожного підручника здійснюватимуть 8 експертів, які проводитимуть науково-методичну, психолого-педагогічну, дизайнерську та антидискримінаційну експертизи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора