A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Обтівський ліцей Кролевецької міської ради
Кролевецької міської ради Сумської області

Опитування учнів щодо якості гарячого харчування

Протягом вересня-жовтня 2020 року соціальним педагогом Обтівської ЗОШ було проведено анкетування учнів 6-11 класів для вивчення їх думки про якість організації гарячого харчування в школі. В опитуванні взяли участь 54 здобувачі освіти: пільгові категорії дітей ( мають можливість хачуватися в школі за державний кошт) і ті, хто частково оплачує вартість обідів.

Результати анкетування наведені в таблиці:

 

1.Чи харчуєтеся  Ви в їдальні нашої школи?

так, постійно - 53                           інколи  - 1                                ні - 0

2. Якщо ні, то з якої причини? - 0

3. Наскільки Вас задовольняють наступні аспекти процесу харчування:

Організація харчування в школі 

так, повністю

частково

зовсім не задоволена (ий)

3.1культура обслуговування

 49

  3 

  1 

3.2 санітарний стан приміщення

 51

 3

 -

3.3 естетичне оформлення їдальні

 52

 -

 2

3.4 відповідність обладнання сучасним вимогам (меблі під ріст дитини, холодильники зі прозорим склом тощо)

 43

 7

 4

3.5 вчасність обслуговування

 35

 16

 3

3.6 ціна

 39

 6

 9

4.

Якість харчування в їдальні школи 

так, повністю

задоволена (ий)

частково

зовсім

незадоволена (ий)

4.1 раціональна збалансованість

 47

 4

 3

4.2 свіжість продукції

 42

 10

 2

4.3 різноманітність асортименту

 44

 8

 2

4.4 температурний режим страв

 24

 14

 16

4.5 якість гарячих страв

 31

 15

 8

5. Як Ви оцінюєте рівень  культури вживання їжі учнями у школі (за 5-ти бальною шкалою, 5 - максимально висока оцінка)

0  - 2        1 – 6         2 – 3        3 – 16            4 – 22            5 - 5

6.Чи потрібна на сайті нашої школи сторінка, на якій висвітлюються питання організації харчування?

так    - 24                                  ні   - 21                             не думав про це  - 9

7. Ваші пропозиції щодо покращення  організації процесу та якості харчування у школ:

- щоб давали добавку;

- усе безкоштовно і завжди давати добавку;

- додати в меню пельмені;

- можливість самому брати обід, щоб він залишався теплим;

- старшокласникам даваи більші порції і щоб страви були більш- менш гарячими.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора